Integritetspolicy

CLN Integritetspolicy 

Datasekretess är mycket viktigt för oss på CLN Athletics och vi vill vara öppna och transparenta med vår hantering av dina personuppgifter.

Vid registrering och beställning hos oss på CLN Athletics uppger du dina personuppgifter. Uppgifterna lagras av oss för att fullfölja avtalet gentemot dig. I enighet med Personuppgiftslagen är du tillåten att kräva den information som vi på CLN Athletics har registrerat. Vid tillfälle att informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant har du rätt att begära justering eller borttagning.

I detta avsnitt läser du mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig

CLN Athletics AB personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter när det gäller köp på www.clnathletics.se.

CLN Athletics AB

Stämpelgatan 11

50464 Borås

Sverige

Företagsregister: Bolagsverket

Organisationsnummer: 556940-7298

Auktoriserad representant: Per-Oscar Berggren

Momsregistreringsnummer: VAT-NR SE556940729801

Speditörer

Nedan speditör kommer att få del av de personuppgifter som krävs för att kunna fullfölja och leverera en beställning enligt fullgörande av köpeavtalet:  

PostNord

Riktad marknadsföring

För att kommunicera relevant information och erbjudanden till dig (t.ex. personliga och generella erbjudanden, anpassade nyheter, produktrekommendationer och inspiration) analyserar vi de uppgifter som vi har samlat in på olika sätt (t.ex. köphistorik, ålder, kön och angivna preferenser), vilket kan resultera i att du sorteras in i en kundgrupp, s.k. kundsegment. Därefter kan du emotse riktad marknadsföring per e-post, sms och andra kanaler baserat på dina tidigare köp eller användning av CLN Athletics kanaler.

Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt berättigade intresse av att kommunicera personlig och relevant information och erbjudanden till dig och har lagstadgat stöd.

Tävling eller event

För att genomföra tävlingar eller event kommunicerar vi relevant information innan och efter deltagande (t.ex. frågor eller utvärderingar), identifierar och kontrollerar ålder och förmedlar eventuell vinst till utvald vinnare. De personuppgifter som berörs är namn, kontaktuppgifter (t.ex. adress, e-post och telefonnummer), uppgifter lämnade i tävlingsbidrag och uppgifter lämnade i utvärderingar av event.

Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt berättigade intresse av att kommunicera personlig och relevant information till dig och har lagstadgat stöd.

Google Analytics

För www.clnathletics.se använder vi Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. Genom exempelvis Cookies – lagrade textfiler på din dator – möjliggörs analys av din användning av www.clnathletics.se. Informationen överförs därefter till en av Googles servrar i USA, dock först efter att din IP-adress avkortats inom Europeiska unionens medlemsstater eller i andra länder inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Vid sällsynta fall kan skickas den fullständiga IP-adressen till en server i USA tillhörande Google för att avkortas där.

Du kan installera en plugin i din webbläsare som direkt förhindrar att Cookies och andra av Google bearbetade uppgifter gällande din webbplatsanvändning, registreras. Det gör du via denna länk: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en  

Retargeting

På CLN Athletics är vi övertygade om att personlig, intressebaserad annonsering är mer intressant än vanlig reklam, vilken i regel saknar en personlig relation. Via analys av användarbeteende på www.clnathletics.se och cookies, gör vi vårt interneterbjudande mer intressant i form av retargeting. Då gör vi reklam på våra partners webbsidor, för de internetanvändare som redan visat intresse för vår webbutik och våra produkter.

Behandlingen tillgodoser vårt berättigade intresse av att kommunicera personlig och relevant information till dig och har lagstadgat stöd.