5 snabba med Kaitlynne Rahner!

5 snabba med Kaitlynne Rahner!

Möt Kaitlynne Rahner, Borås-tjejen som efter en konståkningskarriär sadlade om helt – och förälskade sig i crossfitens förtrollade värld. 

Din favoritträningslåt just nu?

Just nu tränar jag till ”Blackout” med Tritonal feat. Steph Jones (Madison Mars Remix). Den är perfekt vid en svettig och grisig workout, det går inte att stå still!  

Berätta om dina förväntningar inför Open!

Personligen förväntar jag mig fem tuffa och roliga veckor, där jag självklart vill gå vidare som individuell atlet – men jag förväntar mig också att mitt lag: Team Vagnhallen Crossfit ska gå vidare till Regionals.

Vad gör du precis innan du går ut i tävling?

Håller tummarna med båda händerna och pussar en gång på varje hand – alltid! Jag kan inte gå ut och köra innan jag gjort det. Det ger mig tur!

Beskriv vad crossfit betyder för dig, med 3 ord.

Glädje, utmaning, livet.

Vilka är dina mål för 2017?

Mina mål för 2017 är givetvis att tävla i Regionals (som individuell atlet eller lag) och jag vill gärna tävla mer utomlands. Det gjorde jag redan förra året och det gick riktigt bra. Jag har fått mersmak.

Jag har också mindre delmål, som att jag vill snatcha 90 kg, clean & jerka 110 kg och jerka 120 kg. Men just nu är det största målet Open/Regionals, där lägger jag allt fokus. 

© CLN ATHLETICS 2014-2016 • ALL RIGHTS RESERVED