Lukas Högberg till CrossFit Games! - CLN Athletics

Lukas Högberg till CrossFit Games!

I helgen gick Meridian Regionals av stapeln i Madrid. Vår Team CLN-atlet Lukas Högberg stod på startlinjen med höga förväntningar. Målsättningen var ett topp-5 resultat och en av de åtråvärda platserna till CrossFit Games i juli. CrossFit Games är spjutspetsen för alla CrossFit-atleter världen över. Det är där de bästa möts.

Tredje gången i rad!

Efter en stark helg slutade Lukas slutligen på en femte plats. Tävlingen bestod av sju stycken WODar. Lukas gick i mål som 4:a, 16:e, 20:e, 2:a, 6:a, 5:a och 7:a. Detta innebär att Lukas åter igen kan titulera sig som Sveriges främsta CrossFit-atlet, då han som ensam svensk i herrklassen kommer att representera Sverige i Kalifornien.

Mer CLN i topp 5!

För den som var observant under helgen kunde man se att Lukas inte var den enda atlet med kläder från CLN Athletics. Även schweizaren Adrian Mundwiler bar under helgens tävlingar kläder från CLN. Adrian gjorde även han en fantastisk tävling och slutade 4:a totalt.

Nu ser vi med spänning fram emot CrossFit Games i slutet av juli. För mer material från helgens tävlingar, besök games.crossfit.com.

© CLN ATHLETICS 2014-2016 • ALL RIGHTS RESERVED