• Recycled fabrics
  • Free exchanges

Your favorites

Add products by clicking the heart next to the product image.

Black friday guide

Här kommer den ultimata guiden inför årets största shopping-händelse. Skriv ut och sätt upp på kylskåpet hemma för detta vill du inte missa. Som VIP prenumerant får du tillgång till Black Week före alla andra. Gör dig redo redan nu för årets bästa priser. Favoritmarkera det du vill ha redan nu. Det kommer gå åt fort.

Den 18e smäller det! Här får våra VIP prenumeranter förtur till årets bästa priser på hela butiken. VIP Black Week vill du inte missa. Raka rabatter utan någon kod. Så har du inte signat upp dig på vårt nyhetsbrev, gör det nu! Planera redan nu in vilka produkter du ska klicka hem. Handla till dig själv och skäm bort träningsälskaren med en mjuk julklapp som kommer ta träningen till nästa nivå.

25 november är det dags för årets största shoppinghändelse, Black Friday. Nu får alla tillgång till årets bästa priser. Så har du inte tagit tillfället i akt att handla dina egna träningsfavoriter eller julklappar till nära och kära är det dags att göra det nu. Förra året tog de populäraste stylesen slut blixtsnabbt. Så det gäller att inte vänta för länge då vi bara har limiterade upplagor.

Hela Black Week spektaklet avslutas med Cyber Monday. Nu är det absolut sista chansen att ta del av årets bästa priser. Många favoriter kommer vara slutsålda så se till att klicka hem våra bästsäljare i tid.

Sign up for our newsletter

Get 10% off your first purchase, and enjoy or latest news and offers!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Follow us

CLN Athletics

Klarna