• Recycled fabrics
  • Free exchanges
  • 1000+ happy customers

Your favorites

Add products by clicking the heart next to the product image.

CLN Athletics S/S 19

Idag lanserar vi de första delarna ur 2019 års vår- och sommarkollektion!  
Vi höjer ribban ytterligare när det kommer till kläder för funktionell träning. Härmed erbjuder vi nya produkter som på bästa vis hjälper dig att nå dina högt ställda mål i och utanför boxen. Vår drivkraft är att hela tiden uppfylla och överträffa de krav vi själva ställer på våra produkter. Helt enkelt produkter du inte vill vara utan i träningsgarderoben. 
Vårt sportiga och fräscha designuttryck fortsätter i vårens kollektion, där klassiska t-shirts, linnen och shorts möter minimalistiska siluetter. Färgtonerna går i concrete, army green och navy, i snygg kombination med shocking pink, sorbet och red. Vår bomullsbas erbjuder en fukttransporterande kvalitet som säkrar att du förblir sval under träningspasset. Plaggen blir dessutom extremt bekväma och följsamma mot kroppen genom varje lyft, sprint och hopp. 
Att våra produkter håller hög nivå vet vi men genom att addera designdetaljer som silikon, 3D-tryck och inlägg i stretchig midjeresår, trycker vi den nivån ytterligare ett steg framåt. 

Sign up for our newsletter

Get 10% off your first purchase, and enjoy or latest news and offers!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Follow us

CLN Athletics

Klarna