• Recycled fabrics
 • Free exchanges
 • 1000+ happy customers

Your favorites

Add products by clicking the heart next to the product image.

Fördelar med uppvärmning

Innan du börjar träna är det viktigt att ägna tid åt uppvärmning. Det är en otrolig viktig del av din förberedelse och har en rad fördelar som kan förbättra ditt träningsresultat och hjälpa dig att undvika skador. Idag ska vi titta närmare på några av dessa fördelar.


 • Förbättrad rörlighet och flexibilitet
  Den största fördelen med uppvärmning är att den gör dina muskler och leder redo för aktiviteten du ska utföra. Genom att öka blodflödet blir dina muskler mer smidiga och flexibla. Detta gör det lättare att utföra rörelser med större räckvidd och minskar risken för muskelskador.

 • Mentalt förberedande
  Uppvärmning ger dig också tid att förbereda dig mentalt för träningspasset. Genom att fokusera på dina rörelser och andning under uppvärmningen kan du bygga en starkare koppling mellan hjärnan och kroppen. Detta förbättrar din koncentration och hjälper dig att utföra övningarna korrekt.

 • Förebyggande av skador
  En ordentlig uppvärmning minskar risken för skador genom att förbereda dina muskler och leder. Genom att gradvis öka intensiteten undviker du överbelastningar som kan leda till skador.

 • Uppvärmning en otroligt viktig del av din träningsrutin. Genom att ägna tid åt en ordentlig uppvärmning kan du förbättra ditt träningsresultat och hålla dig skadefri. Glöm inte att anpassa din uppvärmning efter den specifika träningen och om du har några skador eller liknande. Det är din bästa försäkring för en säker och effektiv träning.

  Text: Simon Hallberg
  Publicerat: 2023-09-19

Sign up for our newsletter

Get 10% off your first purchase, and enjoy or latest news and offers!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Follow us

CLN Athletics

Klarna