• Recycled fabrics
  • Free exchanges

Your favorites

Add products by clicking the heart next to the product image.

Fuse collection

Den perfekta outfiten

Efter ett år av tester och utveckling är det äntligen dags för lansering av vår skönaste och snyggaste outfit hittils. Den är ärligt talat helt magisk!

Vi kan garantera att när du tagit på dig Fuse ws tights kommer du inte vilja ta av dem. Hög midja med dragsko för att garanterat sitta på plats. Tillverkade i en nyutvecklad mjuk och matt kvalitét som är otroligt följsam. Släta sömmar för att maximera komforten ytterligare. En feminin design med lätt V-shape bak. Högt och brett elastisk midjeband med elastisk dragsko gör att dessa tights sitter på plats utan att rulla ner. Stilrent print på vänster vad.

Inhale ws sport bra är tillverkad i samma material som Fuse ws tights. En lyxigt mjuk och matt kvalitét som är otroligt följsam. Släta sömmar för att maximera komforten ytterligare. Denna stretchiga sport-BH är designad med en brottarrygg och feminin siluett. Matchas snyggt tillsammans med Fuse ws tights.

Fuse ws tights

Otroligt snygga och stilrena tights som passar perfekt för t.ex crossfit, högintensiva träningspass och tunga knäböj. Men är även riktigt snygga till och från gymmet eller boxen och vi lovar dig att de är så otroligt bekväma att du kommer vilja ha dem på dig hemma i soffan. Finns i både full längd och 7/8-längd.

Inhale ws sport bra

Inhale ws sport bra bra bjuder på en nära passform med medium stöd som garanterar att allt sitter på plats genom hela passet. En stilren och funktionell design som gör att du kan fokusera på din träning.

Sign up for our newsletter

Get 10% off your first purchase, and enjoy or latest news and offers!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Follow us

CLN Athletics

Klarna